Nyantrie Jagesar

De eerste zonnestralen, een zacht briesje, fluitende vogels, geroezemoes, dit is mijn herinnering toen ik als klein meisje wakker werd in Suriname in het huis van mijn grootouders. Zij waren al voor dag en dauw op, hadden zich al gereinigd, yoga gedaan, gemediteerd en gebeden; ze waren klaar om de dag in te gaan. Kortom: de Ayurvedische leefstijl was al in gang. Dat besefte ik als klein meisje toen niet, later heb ik dat geleerd. Daarom, denk ik is Ayurveda zo gewoon voor mij; ik ben ermee opgegroeid.

In het huis van mijn grootouders, werd een gezonde leefstijl streng nageleefd met voedingsregels, rituelen en behandelingen. Daarbij hoort ook Rust en Ontspanning. Beide ervaar ikzelf het beste in de Natuur: de serene stilte, de geuren, de kleuren, kortom de sfeer die hangt in een bos heeft een rustgevende werking op mij. Nadat ik op latere leeftijd mijn opleidingen had gevolgd en werkervaring had opgedaan, wist ik hoe het is om gezond te kunnen leven en anderen ermee te kunnen helpen.

Mijn kennis en ervaring wil ik graag met jou delen door je op natuurlijke wijze te leren voor je gezondheid te zorgen. Ben je een beginneling of een doorgewinterde gezondheid freak, voor beide zijn de behandelingen, workshops en coaching die ik bied, effectief en heilzaam.

Gezondheid in Balans is een kernpunt van Ayurveda, de Indiase natuurgeneeswijze. Deze oeroude geneeswijze is erkend door de Wereld Gezondheid Organisatie, dit is best uniek. Mijn specialiteit is masseren. Van jong af ben ik opgegroeid met massage en weet dus wat het mij doet. Deze belevenis gun ik jou ook. Wist je dat een massage ook van levensbelang is? Uit steeds meer berichten blijkt, dat massage de gezondheid verbetert op mentaal en fysiek vlak en zelfs voorkomt dat je ziek wordt.

Wil je zelf ook leren om te masseren? Met mijn 1 daagse massage workshop, leer je met eenvoudige, maar effectieve technieken, een gehele massage te geven. Deze workshop verzorg ik bij Spiritueel Centrum Jasmijn. Ursula heeft veel kennis in huis over leven op natuurlijke basis en verzorgd daarin veel cursussen en workshops.  Zelf heb ik ook enkel cursussen of workshops gevolgd om kennis uit te breiden en mijn diensten in mijn praktijk uit te breiden.

Namaste, Nyantrie

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde