Floor

Ik ben Floor, 44 jaar oud en moeder van drie jongens, mijn “daltons”. Papillon is ontstaan vanuit de wens om mensen en wensen bij elkaar te brengen, te verbínden. Die wens is ontstaan omdat mijn eigen leven een paar jaar geleden door een aantal snel opeenvolgende levensgebeurtenissen behoorlijk getransformeerd is. Ik ben hierdoor anders tegen het leven gaan aankijken. Ze hebben me doen inzien wie ik écht ben en wat ik écht belangrijk vind in mijn leven.

Ik realiseerde me toen en elke dag steeds meer dat er veel mensen zijn die met vergelijkbare processen kampen en hun leven (weer) meer richting willen geven. Niet iedereen is alleen in staat om dit helemaal zelf gestalte te geven, vanuit angst, onzekerheid, een gevoel van dan niet te doen ‘hoe het hoort’ of wat dan ook. Daar ligt voor mij de fantastische uitdaging om mensen inzicht te bieden in hun eigen kwaliteiten en talenten en een tijdje met ze mee te lopen ter ondersteuning. Mensen vanuit hun binnenste te zien stralen is nu eenmaal het mooiste wat er is!

In mijn eigen zoektocht heb ik een groot deel zelf gedaan maar heb ik ook bewust gekozen voor begeleiding en ondersteuning voor bepaalde stukken waar ik zelf nog niet goed raad mee wist. Als ervaringsdeskundige is de beurt nu aan mij om mensen te inspireren hun eigen oplossingen te vinden.

Ik maak hierbij gebruik van diverse technieken die in de loop der tijd mijn pad hebben gekruist. Deze worden ingezet, passend bij de behoeften en het interessegebied van mijn clientèle. Ik werk intuïtief en holistisch en ben geschoold in het geven van (energetische) massages, reflexologie, Reiki-healing, Familieopstellingen, NLP en NEI-therapie. In overleg met de cliënt wordt díe methode ingezet die het meest passend is bij wat op dat moment gezien mag worden. Ter ondersteuning maak ik onder andere gebruik van Flowerplex-remedies, Bachbloesems, intuïtief tekenen, kleurendiagnostiek, coachingskaartjes en edelstenen.

Bij Spritueel Centrum Jasmijn zal ik me voornamelijk toelegging op het geven van Voetreflexologie maar andere disciplines kunnen natuurlijk altijd in goed onderling overleg worden besproken. Heb je vragen, aarzel dan vooral niet om contact met mij op te nemen via info@papillon-goirle.nl of telefoonnummer (06) 290 66 406. Word jij die prachtige vlinder die in jou schuilt? Welkom bij Papillon!

Lieve groet, Floor

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde