Sandra Leenhouwers

Sandra Leenhouwers, HUISKUNSTENAAR Spiritueel centrum Jasmijn

Door lichamelijke klachten jaren geleden  is het bewandelen van het pad naar meer bewustzijn voor mij een automatische keuze geweest. Ik ben mezelf meer gaan verdiepen in mijn spiritualiteit, meditatie, healingstechnieken zoals reiki en deeksha, massage en yoga en de connectie met mijn eigen lijf. De uitkomst is een sterkere verbinding met mezelf, de bron, en de wereld om me heen.

Ik ben vanaf het begin al in contact met Ursula, toen haar bedrijf nog Praktijk Jasmijn genaamd was. Ik heb bij Ursula en Alex verschillende cursussen gevolgd door de jaren heen.

Doordat ik steeds meer mezelf ben gaan worden heb ik ook als kunstenares een grote ommekeer gemaakt. Een tijd na mijn afstuderen van de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving kwam ik erachter dat mijn gevoel voor het werk wat ik toen maakte niet meer klopte met hoe ik me nu voel en wat ik wil uitstralen naar binnen en naar de buiten. Dus de stap om te laten zien waar mijn passie ligt en wat mijn hart sneller doet kloppen heeft mooi samengewerkt met de periode van zelfontdekking, inzichten en vertrouwen op je intuïtie.

In mijn creaties ben ik verbonden met de bron, ik teken en schilder goden en godinnen uit de boeddhistische traditie genaamd thangka kunst. Ik kanaliseer de energie van boven en verbind me met de god of godin die ik aan het tekenen ben, dit is een bijzondere ervaring van energie. Door het tekenen en schilderen van  mandala’s en afbeeldingen van goden voel ik me verbonden met de bron, mezelf en mijn omgeving.

Ik wil deze energie ook graag met jullie delen, via de workshops die ik geef kan je nu zelf de verbinding ervaren met de boeddhistische goden en de mandala.

Bij Spiritueel Centrum Jasmijn kan je je aanmelden voor een van mijn workshops.

Wil je meer werk van mij zien, ga dan even kijken op mijn website www.sandrart.nl

Met artistieke en spirituele groet,
Sandra Leenhouwers

 

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde