Tarot voor beginners

Tarot mysterieus? Moeilijk? Of juist een uitdaging? Eigenlijk is tarot het allemaal! Tarot is een prachtige manier om zaken duidelijk te maken, visueel te maken en overzichtelijker in je leven.

Zin in een uitdaging? Geef je dan op voor de cursus tarot voor beginners!

Wat houdt de tarot voor beginners in?

Tarot is een eeuwen oude methode om via kaarten te laten zien wat je onderbewuste je vertelt. De Rider Waite kaarten zijn in al die eeuwen niet veranderd. Elke gebeurtenis in het leven, elke gemoedstoestand en elke fase van het leven is zichtbaar in de tarotkaarten. Tijdens de cursus gaan we aan de slag met elke kaart te leren zien, begrijpen en gebruiken.
Zodat je na de cursus zelf tarot kaarten kunt leggen..

Het doel van deze inspirerende cursus is dan ook dat je leert hoe je anderen, op een integere wijze, meer inzicht kan geven in allerlei vraagstukken die op dat moment in hun leven spelen waarna ze zelf weer verder kunnen. En zeker zo belangrijk: door te werken met de Tarot leer je jezelf steeds beter kennen! Alle 78 kaarten uit het Rider Waite-deck zullen worden behandeld. Je leert in een tijdsbestek van 3 dagen om de tarotkaarten op de juiste manier te gebruiken. In plaats van een dik studieboek krijg je heldere uitleg over iedere kaart en daarnaast een praktisch naslagwerk zodat je al snel zelf aan de slag kunt.

Hoe is de cursus tarot voor beginners opgebouwd?

De cursus duurt 3 dagen van 10.00 tot 17.00u. We starten op vrijdag 8 februari met achtergrondinformatie over de tarot en de basis uitleg. Daarna beginnen we met de grote arcana (eerste 22 kaarten van het deck). Ook gaan we het hebben over de vraagstelling binnen een consult. De week erna gaan we aan de kleine arcana beginnen. Dan zal ook de elementenleer aan bod komen, alsmede een stukje numerologie. De laatste dag gaan we het nog hebben over consulttechnieken, een stukje ethiek en diverse persoonlijkheidskaarten.

Gedurende de gehele cursus worden er diverse legpatronen aangereikt en gaan we lekker veel oefenen. Reken maar op een interactieve cursus!

Klik hier om je aan te melden!

08 februari

Tarot voor beginners

8 februari 2019 245.00 8 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Wat zit er inbegrepen bij de cursus tarot voor beginners?

* Compleet uitgewerkt naslagwerk van de tarotkaarten en de rest van de cursus

* Onbeperkt koffie en thee met lekkers

Gastdocente:

De cursus wordt gegeven door Diana van der Steen. Zij is gediplomeerd Tarot Mediator en heeft al jaren ervaring met de tarot. Zij geeft deze in cursus vorm op diverse locaties. Daarnaast is ze aangesloten bij de TBN (Tarot Beroepsvereniging Nederland).

Aanmelden en kosten:

De cursus start op 8 februari (de tweede les is op 15 februari en de derde les is op 22 februari).

De lessen worden gegeven van 10.00-17.00u  
De kosten voor deze drie daagse cursus zijn € 245,- inclusief praktisch naslagwerk, koffie, thee, waters en lekkers. We houden van goede aandacht en daarom wordt de grootte van de groep maximaal 8 personen.

Aanmelden is pas definitief na betaling.

Graag tot dan!