Training: De Godin in jou

Vind je het boek de Nevelen van Avalon, ook zo geweldig? Wordt jij aangetrokken tot de Godin?
Ergens, diep van binnen, voel je misschien al wel dat de Godin belangrijk voor je is. Maar weet je dit ook al:

De Godin is ook in jou! Echt? Ja, echt!

Op zaterdag 27 oktober start weer een nieuwe Godinnentraining. Dan leer je de Godin in jou goed kennen. Deze Godinnentraining wordt gegeven door Saskia Basten, die zelf hiervoor een driejarige opleiding in Glastonbury heeft gedaan: Vrouwe van Avalon. Avalon is een mythisch eiland in Engeland, waar vrouwen vroeger werden opgeleid tot Vrouwe van Wijsheid, Zieneres, Priesteres, Kruidenvrouw, Vroedvrouw. Avalon lag verborgen in de mist, maar Saskia heeft Avalon naar Noord-Brabant gehaald en bied deze unieke en transformerende training nu hier aan. De training de Godin in jou heeft als doel om jou te laten ontdekken hoe je de Godin in jou kan leren zien. De Godin heeft zoveel kwaliteiten die jou kunnen helpen. Ze kan voor jou een stralend licht worden, je inspirator en Leidsvrouwe.

Wat gaan we doen tijdens de training: De godin in jou?

We volgen met deze Godinnentraining het zogenoemde ‘Godinnenwiel’. Dit betekent dat we elke 6-8 weken bij elkaar komen om stil te staan bij de godin van dat seizoen. Zo is er een bijeenkomst in het midden van de herfst, aan het begin van de winter, in het midden van de winter enzovoort. We leren deze godinnen kennen en ontdekken op welke manier we haar kwaliteiten in ons zelf en in ons leven kunnen laten groeien. De training is een heerlijke mix van Godin en Sjamanisme, oefeningen, creativiteit, ceremonies, intieme cirkels en prachtige krachtplaatsen in de natuur.

Klik hieronder om je aan te melden!

Dit leer in je deze Training; De godin in jou:

Je gaat je verbinden met de Godinnen die in jou schuilen, krijg meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen.
Je leert hoe je kunt leven in het ritme van de natuur, hoe je je innerlijk vuur levend houdt en hoe je kan vertrouwen op de Godin.

Wil jij de Godin in jou (beter) leren kennen?

Gastdocente Training: De godin in jou:

Saskia Basten geeft de Godinnen training en  is de coördinator van het Huis voor Zingeving. Daarnaast is ze Transformatie coach en trainer. Meer dan 10 jaar lang deed Saskia Basten onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Transformatie coaching, Aura- en chakratherapie en Meditatie-training. De trainingen die zij geeft zijn grotendeels gebaseerd op de driejarige opleiding die zij gedaan heeft in Glastonbury (Engeland), vrouwe van de Godin. Ook baseert ze zich op het Nederlands sjamanisme en Godinnen in elke vrouw van Jean Shinoda Bolen.

Mocht je Saskia graag leren kennen voordat je je opgeeft voor deze jaartraining, neem dan even contact met haar op voor een kennismakingsgesprek (eventueel via skype).

Data en kosten:

Deze training wordt gegeven op acht zaterdagen en duurt van 9.30 tot ca. 15.30 uur. De acht bijeenkomsten zijn in Tilburg, in ons Spiritueel Centrum. De kosten zijn € 895,- voor de gehele training, inclusief lesmateriaal, koffie en thee. (betaling in termijnen mogelijk)
De data en thema’s voor de trainingen zijn:

2018

27 oktober: Vrouw Holle
15 december: Gaia

2019

26 januari: Brighid
16 maart: Ostara
11 mei: Venus
15 juni: Sunna
17 augustus: Maria
21 september: Nehalennia

Let op!

Er zijn nog 4 van de 8 plekken beschikbaar! Dus meldt je nu aan! Want vol is vol!

Meld je aan via de bovenstaande button en reserveer je plaats!