Verdiepingsdag: Omdat jij er mag zijn

Wat is de verdiepingsdag: omdat jij er mag zijn?

Deze dag haalt je even uit de drukte. Uit al het gedoe en de ‘OVERLOAD’ aan prikkels die jij, als sensitieve vrouw, kan ervaren. We kijken een laagje dieper. Het geeft je meer zicht op mogelijkheden en keuzes die je kan maken. Door je zelf beter te leren kennen, kun je jezelf ook meer koesteren en je diepere ik naar boven halen. Tijdens deze dag gaan we alles in het werk stellen om je te verdiepen in jezelf en te koesteren.

Wat gaan we doen op de verdiepingsdag: omdat jij er mag zijn?

Het wordt een dag van ‘DOEN & ZIJN’. Een deel bestaat uit visualisaties, opstellingen en oefeningen voor jezelf. ‘SELF-CARE’ staat centraal.

We beginnen rustig met een kopje koffie/thee en maken kennis met elkaar. Daarin bespreken we hoe het met je is en wat jou hier heeft gebracht. Dan wordt ook het gezamenlijk thema van de dag meer helder.

Daarna doen we een oefening en zetten we gezamenlijk de intentie voor de dag neer. Hierin worden diverse voorbeelden gegeven voor gronding-zuivering-bescherming en benoemen we ook de voors-en-tegens.

Later gaan we aan de slag met een uitgebreide visualisatie waarin we bekende en onbekende delen van jezelf tegenkomen. Zo ontmoet jij je krachtige delen, maar ook je alarmbellen en afleiders. Hiermee gaan we de rest van de dag werken.

Rond 12.30u hebben we de lunch van ongeveer 45 minuten. Zo kun je ook even een frisse neus halen buiten als je wil. Vergeet je niet je eigen lunch mee te nemen?

In de middag gaan we werken met opstellingen. Dit kan met de hele groep zijn òf individueel. We kijken aan wat op dat moment het meest passend is.

Aan het einde van de dag heb je helder wat helpend is voor jou op momenten dat jij je niet top-fit voelt of juist heel onrustig bent. Je hebt ook meer zicht op de delen die nìet helpend zijn en weet hoe je hier zelf een verandering in aan kan brengen.

We sluiten de dag af door de cirkel die we in de ochtend hebben geopend, weer te sluiten.

Binnenkort

19 oktober

Verdiepingsdag: Omdat jij er mag zijn

19 oktober 2018 79.00 8 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Voor wie is deze verdiepingsdag: omdat jij er mag zijn?

Voor vrouwen die dagelijks de uitdaging hebben zich staande te houden in deze ‘CRAZY WORLD’. Waarin de zorg voor zichzelf soms naar de achtergrond verdwijnt uit dienstbaarheid voor de ander.

Waarom & Wat levert het je op?

Omdat JIJ belangrijk bent, nog meer redenen nodig? Zonder gekheid, soms is het écht lastig goed voor jezelf te zorgen in alle drukte of gedoe. Dus tijd voor jou en ervaar hoe je met kleine veranderingen al een groot verschil maakt.

Verdere info:

Neem je sloffen, slippers of sokken mee. Net waar jij je lekker bij voelt die dag. Trek ook makkelijk zittende kleding aan. Koffie, thee, water en lekkers wordt verzorgd.

BELANGRIJK: Je dient wel je EIGEN lunch mee te nemen.

Gastdocente:

Deze dag wordt verzorgd door Marjolijn Knippers. Zij is docente in diverse opstellingen. Lichaamswerk en innerlijke kracht. Zij verzorgt ook webinars en coaching.

Data en kosten:

Deze dag is op 19 oktober van 10.00-16.30u. De kosten zijn € 79,- en daarbij ontvang je ook een notitieboekje om in te schrijven of tekenen.

Ga jij mee op reis? Doe je mee? Meld jezelf eenvoudig aan via bovenstaande button. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.