Voetreflex massage behandeling

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in, in reflexzones die corresponderen met delen in het lichaam, zoals het hart en de lever, en zorgt dat de massage van deze reflexzones de disbalans ende energiedoorstroming van het lichaam herstelt en/of onderhoudt. Door een analytische voetmassage wordt gevoeld waar de disbalans in lichaam zit.

Hoe werkt voetreflexologie?

Bij voetreflexologie gaat men uit van een holistische kijk op de mens. De geest, emoties en het lichaam moet samen werken om zo tot een balans komen. Hier wordt ervan uitgegaan dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat lichamelijke, emotionele, geestelijke problemen het gevolg zijn van disbalans in de energiebanen. Deze lichamelijke, geestelijke en emotionele problemen kunnen zich op diverse manieren uiten van duidelijke tot vage klachten, maar ook in vermoeidheid en onrust.

Door de juiste voetrflexzones te masseren, worden de energiebanen geactiveerd en worden de organen weer gestimuleerd tot juiste werking. Het activeert het lichaam op zelfgenezend vermogen en harmoniseert en reguleert het lichaam.

De reflexologiekaart toont de reflexpunten of reflexzones op de voet. Op de voeten worden westerse en oosterse voetreflex-technieken gebruikt door de masseuse.

Waarvoor kan een voetreflex massage ingezet worden?

Een voetreflex behandeling kan ingezet worden bij lichamelijke en emotionele klachten zoals:
* Stress,
* Burn-out
* Hoofdpijn
* Spijsverteringsproblemen
* Reumatische klachten
* Slechte doorbloeding
* Overgangsklachten
* PMS
* Hormonale schommelingen
* Chronische aandoeningen
* Incontinentie
* ADHD
* Ontspanning

* En nog veel meer

Gasttherapeute

De voetreflex massage wordt gegeven door Yolanda van Gils. Zij is in 2016 gestart met de opleiding voetreflex massage therapeute (westers / oosters). Zij is met deze opleiding begonnen omdat ze zelf ervaren heeft wat voetreflex massage kan doen voor je lichaam en ziel. Buiten als gasttherapeut te werken, heeft ze ook haar eigen praktijk: Voetreflexpraktijk Tilburg.

Kosten en afspraak maken

De kosten voor de massage behandeling zijn € 29.95 en duurt ongeveer 45 min
Een afspraak maken kan via info@spiritueelcentrumjasmijn.nl