Werk avond: Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten!

Heb jij het gevoel meer te kunnen met je intuïtie, reading & healing talent.

Wil jij een avond lekker aan de slag, met veel oefeningen en op die manier je talent verder ontdekken en ontwikkelen. Lekker aan de slag met gelijkgestemden en 2 ervaren docenten. Wil jij ervaren en de mogelijkheden “proeven”? Dan is deze werk avond iets voor jou!

Wat gaan we doen op de werk avond Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten?

Wat de naam al zegt ‘Werk avond: Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten!’, we gaan aan het werk, jullie gaan aan het werk. En je gaat intensief beleven en ervaren wat je allemaal al kunt, of wat je nog meer kunt. Dat doen we door heel veel te oefenen, met intensieve begeleiding. Tijdens deze avond kun je proeven van en oefenen met jouw mogelijkheden voor healing, reading en intuïtieve ontwikkeling, om zo je spirituele en intuïtieve vermogens te vergroten. We willen je leren dat je deze talenten bewust kunt gebruiken, zo kun je bewust Anders leren Waarnemen, ontwikkel je een extra zintuig.

Dit doen we door middel van een aantal leuke oefeningen en krachtige inzichten, daardoor heb je op deze avond tal van mogelijkheden van je eigen kunnen te ervaren. De spirituele kracht die jij in je hebt en je al jaren met je meedraagt mag eruit! We gaan je talenten zien, hoe en wat. Vertrouwen krijgen in wat je kunt en ziet is een van de belangrijkste dingen die je leert en moet leren. Hoe meer je oefent, hoe meer je leert vertrouwen. Iedereen heeft namelijk talent. Als je je talent oefent en er op leert vertrouwen, dan heb je er een mega en magisch zintuig bij.

We werken deze avond veel in 2-tallen, zodat je intensief aan de slag gaat. Het programma stemmen we af op de mensen die aanwezig zijn, zodat we op maat een avond kunnen inrichten. Meestal gebruiken we een roos-reading en kleurenreading om aan de gang te gaan. Vaak ook een reading met gesloten kaarten. We doen ook een healing oefeningen waarbij je geholpen wordt door Belinda en Petra.

Klik hieronder om je aan te melden!

Wat leer je nog meer tijdens deze werk avond Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten?

Deze avond staat in het teken om jou als persoon je te laten zien hoe jij je eigen spiritualiteit en intuïtie kunt gebruiken en inzetten. Deze avond is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan! Er wordt in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer gewerkt. Twijfel niet aan je talent. Als je interesse in deze avond hebt, zegt dat eigenlijk al genoeg.

In een paar uur nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van healing, reading en intuïtie. Door het bewust in te zetten leer je bewust anders waar te nemen. Uiteraard is dit allemaal een begin. Maar je zult versteld staan in wat je allemaal kunt! Of wat je nog meer kunt!

Gastdocenten werkavond Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten

Belinda en Petra nemen je mee om je te laten ervaren wat jouw healing, reading & intuïtieve talenten en mogelijkheden daarvan zijn. Belinda en Petra werken al jaren samen om deze beleving iedereen te laten ervaren. Door hun eigen ervaringen, kunnen zij als geen ander je diepe talenten naar boven halen. Lees meer over Belinda en Petra in onze gastdocenten rubriek.

Data en kosten werk avond Ontdek en ontwikkel je intuïtieve, reading en healing talenten

Er is een belevingsavond staat op: 12 mei van 19.30 tot 22.00u.

De kosten zijn € 25,-. Dit is inclusief alle oefeningen, koffie, thee en lekkers.

Er is ruimte voor maximaal 10 personen.

Je reservering is definitief na betaling.

Scroll naar bovenzijde