Workshop Indiase wellness massage

Ayurveda is een oosterse manier van benaderen voor de mens als geheel in lichaam, ziel en geest. In oosterse, met name de Indiase cultuur, is massage een aanraking waarbij niet de spieren centraal staan, maar de mens als liefdevolle persoon.

Wat houdt de workshop Indiase wellness massage in?

Massage wordt vaak in deze westerse wereld op een technische manier uitgevoerd, terwijl het een liefdevolle aanraking is. Liefdevol in de zin, dat massage met je hart wordt uitgevoerd, i.p.v. de problemen op lichamelijk vlak op te lossen. In het oosten is masseren heel normaal om je dierbaren als kind, ouder of partner te masseren. In het oosten weet men heel goed dat een massage onmisbaar is voor een goede gezondheid en met liefdevolle aanraking wordt uitgevoerd, zodat geborgenheid en veiligheid ervaren wordt, met een hoog wellness gehalte. Daarom is deze workshop zo uniek. Workshop Indiase wellness massage is gericht voor het bevorderen van de gezondheid en well being, vanuit Ayurvedisch oogpunt. Bij deze workshop wordt er geen les gegeven om een praktijk te starten, maar om familie en vrienden te helpen en te ondersteunen. Immers jouw eigen kracht en liefde voor de persoon is het halve werk!

Binnenkort

Een overzicht van onze meest actuele workshops.

23 september

Workshop Indiase wellness massage

23 september 2018 99.00 8 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocent:

De workshop wordt gegeven door Nyantrie Jagesar. Zij is Ayurvedisch massage therapeut en zit al jaren in het vak. De Indiase,  Ayurvedische leefstijl leerde zij al vanuit haar familie met theoretische aanvulling vanuit scholing. Zij geeft al jaren massage behandelingen en draagt daarbij graag haar kennis over van deze mooie manier van gezondheid.

Kosten en data:

De workshop wordt gegeven op zaterdag 23 september van 10.00-16.30.
Na je aanmelding ontvang je een Ayurveda e boek met allerlei informatie om je vast in te lezen op de workshop.  De kosten zijn € 99,- voor de workshop van een gehele dag . Dit is inclusief certificaat en speciale kruidenolie om thuis het geleerde in praktijk te brengen. Uiteraard is er de hele dag koffie, thee, water en lekkers.

We accepteren ook meedoen regeling budget voor deze workshop.