Workshop Aurvedische massage

Ayurveda is een oosterse manier van benaderen vanuit de mens als geheel in lichaam, ziel en geest. In oosterse, met name Indiase culturen is massage een aanraking waarbij niet de spieren centraal staan, maar de mens als liefdevolle persoon.

Wat houdt de workshop Ayurvedische massage in?

Massage wordt vaak in deze westerse wereld op een technische manier uitgevoerd, terwijl het een liefdevolle aanraking is. Liefdevol in de zin, dat massage met je hart wordt uitgevoerd, ipv de problemen op lichamelijk vlak op te lossen. In het oosten is masseren heel normaal om je dierbaren als kind, ouder of partner te masseren. Ze weten heel goed dat een massage onmisbaar is voor een goede gezondheid en met liefdevolle aanraking wordt uitgevoerd, zodat geborgenheid en veiligheid ervaren wordt, met een hoog wellness gehalte. Daarom is deze workshop zo uniek. Workshop Indiase wellness massage is gericht voor het bevorderen van de gezondheid en wel being, vanuit ayurvedisch oogpunt. Bij deze workshop wordt er geen les gegeven om een praktijk te starten, maar om je mensen, familie en vrienden te helpen en te ondersteunen. Immers jouw eigen kracht en liefde voor de persoon is het halve werk!

Wat gaan we doen tijdens de workshop Ayurvedische massage?

De workshop wordt gedurende een dag gegeven en is geschikt voor maximaal 4 personen. Hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de Abhyanga. Dit is een massage met warme kruidenolie. Deze olie wordt rijkelijk gebruikt om de ayurvedische wellness beleving optimaal te ervaren. Diverse technieken komen stap voor stap aan bod. Bij deze massage workshop ga je ruim 3 uur aan de slag met het leren van de massage. Je maakt zelf notities, omdat deze massage in het teken staat van beleven en ervaren en iedereen dat op zijn/haar eigen manier doet. Na een pauze zal je deze massage ook weer ontvangen van de andere cursist, zo weet jij als geen ander hoe de massage aanvoelt en aanvult in zijn geheel. Deze workshop is geschikt voor iedereen die massage wil leren te gebruiken, ook een mooie aanvulling als je al masseuse bent!

Klik hieronder om je aan te melden!

20 juli

Workshop Aurvedische massage

20 juli 2019 125.00 1 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocent:

De workshop wordt gegeven door Nyantrie Jagesar. Zij is Ayurvedisch massage therapeut en zit al jaren in het vak. De Indiase, Ayurvedische leefstijl leerde zij al vanuit haar familie met theoretische aanvulling vanuit scholing. Zij geeft al jaren massage behandelingen en draagt daarbij graag haar kennis over van deze mooie manier van gezondheid.

Kosten en data:

De workshop wordt gegeven op zondag 21 juli 2019 van 10.00-15.30.

Na je aanmelding ontvang je een Ayurveda e boek met allerlei informatie om je vast in te lezen op de workshop. De kosten zijn € 125,- voor deze unieke workshop . Dit is inclusief certificaat en speciale kruidenolie om thuis het geleerde in praktijk te brengen. Uiteraard is er de hele dag koffie, thee, water en lekkers.

Deze workshop wordt gegeven aan maximaal 2 personen ( 1 persoon geeft, 1 persoon ontvangt), zodat je goede individuele begeleiding krijgt.
We accepteren ook meedoen regeling budget voor deze workshop.

Scroll naar bovenzijde