Workshop Mantra Zingen

Niemand kan het mysterie van mantra’s volledig verklaren. Hun magische klanken helpen het lichaam dat uit balans is te genezen. Ze ontspannen de geest, ze kalmeren de emoties en openen het hart. Ze stimuleren, activeren, motiveren en maken jong. Ze helpen je dansen of slapen, lachen of huilen en mediteren. Ze kunnen helpen iemand te vergeten of iemand te vinden.

Wat is Mantra Zingen?

Een mantra is een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. Het Sanskrietwoord mantra betekent letterlijk ‘man’ (geest) en ‘tra’ (bevrijding). Mantra’s helpen je te ontspannen, meer je hart te openen en het voortdurende denken in jezelf te stoppen. Maar sluit natuurlijk ook gewoon het plezier van zingen niet uit. Het rustgevende, bijna meditatieve van mantra zingen komt door de constante herhaling van één of meer zinnen.

Wat ga je doen tijdens de workshop Mantra Zingen?

Linda & Alinde spelen en zingen op de mantra-meezingavonden mantra’s van over de hele wereld; live gezongen en live begeleidt door onder andere het harmonium, de Ngoni, de fluit en andere instrumenten. Zij leggen je met plezier de betekenissen van de mantra’s uit, die we samen met jullie zingen. De teksten krijg je op papier mee naar huis.

Klik hieronder om je aan te melden!

Over de gastdocenten

Linda & Alinde van A world of Mantra Music, zijn twee fanatieke mantra-zangeressen die het hoog-zweverige van mantra zingen af willen halen. Natuurlijk zijn mantra’s een soort “gebeden”, en het werkt beslist helend op je fysieke en mentale lichaam, maar daarnaast is de beleving ervan simpelweg ook een feestje. We vinden het heerlijk als bezoekers meezingen, meeklappen, meedeinen en meedansen! We bespelen allebei diverse instrumenten, hebben de nodige zanglessen en de nodige optredens achter de rug en vinden het elke keer
weer super om samen met anderen onze mantra’s te delen.

Kosten en data

De workshop Mantra Zingen vindt plaats op 17 januari 2020, kost €17,50 en duurt van 20:00-22:00 uur.
Er is plek voor maximaal 12 bezoekers.

Aanmelden is pas definitief na betaling.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde