New Me Visionboard

We hebben allemaal wel een beeld van wie we willen zijn en wat we graag zouden willen. Wil jij dat voor jezelf zichtbaar maken in een ondersteunende én inspirerende workshop? Dan is New Me Visionboard iets voor jou!

Wat houdt de workshop New Me Visionboard in?

Tijdens deze workshop gaan we niet alleen aan de slag met het maken van een visionboard, maar vooral met creatief visualiseren.

Het thema ‘me’ is er niet voor niets: dit visionboard gaat over JOU. Of het nu je liefdesleven, carrière of persoonlijke ontwikkeling betreft: we gaan aan de slag met een onderwerp dat jou aanspreekt en dat jij wil gaan visualiseren. Je krijgt begeleiding in het formuleren van jouw doelen en we gaan kijken naar de dingen die je nu écht wilt in het leven. We gaan tijdens deze workshop vooral buiten de kaders denken en met verschillende oefeningen jouw visionboard in elkaar zetten!

Klik hieronder om je aan te melden!

Wat gaan we doen tijdens de workshop New Me Visionboard

Onderwerpen die we aan gaan halen zijn de Wet van Aantrekkingskracht en affirmaties. Materialen worden geheel verzorgd, wel wordt aangeraden om al een aantal inspirerende afbeeldingen, teksten en materialen mee te nemen om jouw visionboard een goede start te geven!

De workshop New Me Visionboard is in groepsverband. Laat je inspireren door de verhalen en doelen van anderen!

Data en kosten workshop New Me visionboard

De workshop is op woensdagochtend  7 november van 09.30u-12.30u en de kosten voor de workshop New Me Visionboard  zijn € 35,-.

Hiervoor krijg je een inspirerende presentatie, oefeningen en materialen om jouw visionboard te gaan maken. Koffie, thee en lekkers wordt ook verzorgd door ons!

Bij Spiritueel Centrum Jasmijn houden we van persoonlijke aandacht. Daarom is er slechts plaats voor 8 personen. Wees er snel bij en begin het najaar met een frisse start!

Gastdocente

De workshop New Me Visionboard wordt gegeven door Mirjam Vos, die graag mensen wil inspireren om meer uit het leven te halen en hun mindset te veranderen. Ze doet dit door middel van workshops, trainingen, talks en één-op-één begeleiding.