Workshop van je hoofd naar je hart

Ervaar je angsten en onrustigheden in je hoofd? Wil je ervan af maar weet je niet hoe? Dan is deze workshop een stap in de goede richting!

Niets is vervelender dan het hebben van ontstemde gevoelens, zonder er een duidelijke oorzaak aan te kunnen koppelen. Misschien heb je weleens gehoord dat het gewoon tussen je oren zit. Maar in de tussentijd ervaar je ongemakken en je wilt eigenlijk dat er naar je geluisterd wordt. Maar hoe bereik je dat wanneer je niet weet waar jouw klachten vandaan komen?

Wat houdt de workshop ‘van je Hoofd naar je Hart’ in?

Is dit een herkenbaar verhaal? Dan is de workshop ‘van je hoofd naar je hart’ een mooie eerste stap.

Na een korte uitleg ga je, onder leiding van de gastdocente, zelf aan de slag met allerlei oefeningen.  Samen met een klein groepje mensen die deze stap ook durven te zetten, gaan we op ontdekkingsreis in ons eigen lichaam. We maken een wandeling door het eigen lijf en we eindigen in het hart: een veilige plek om tot rust te komen.  Je leert jouw eigen energiebanen te herstellen en blokkades te herkennen zodat jij weer de balans kunt ervaren waar jij al zo hard naar op zoek bent. Jij wordt dus weer regisseur over jouw eigen lijf! De resultaten zijn meer zelfvertrouwen en een groeiend gevoel van eigenwaarde.

Voor wie is de workshop ‘van je Hoofd naar de Hart’?

De workshop ‘van je hoofd naar je hart’ is vooral geschikt voor mensen met angststoornissen en PTSS, maar ook voor mensen die moeite hebben met het loslaten van emoties en heftig reageren op gebeurtenissen en voorvallen. Sta je ervoor open om deze gevoelens een stuk minder te hoeven ervaren? Leer er dan mee omgaan tijdens deze workshop!

Het mooie aan deze workshop is ook dat je in een ruimte zit met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Op die manier help je elkaar terwijl je ook aan jezelf werkt.

Gastdocente:

De workshop ‘van je Hoofd naar je Hart’ wordt gegeven door Annie Kuijpers. 
Door een aantal zeer traumatische ervaringen kreeg Annie op enig moment de diagnose PTSS. Dankzij alle vergaarde kennis van de Traditionele Chinese Geneeswijzen heeft zij de methode “Van je Hoofd naar je Hart” ontwikkeld  waardoor zij nu weer in staat is om vanuit haar mogelijkheden te denken en te handelen in plaats van uit haar onmogelijkheden. Zij weet dus uit eigen ervaring hoe zwaar het leven is maar zij weet ook dat je kunt leren hoe je er op een positieve manier mee om kunt gaan.

Binnenkort

Een overzicht van onze meest actuele workshops.

17 juli

Workshop van je hoofd naar je hart

17 juli 2018 25.00 8 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Data en kosten

De workshop wordt gegeven op 17 juli van 19.30 tot 22.00. De investering voor deze workshop bedraagt € 25,-. Bij Spiritueel Centrum Jasmijn houden we van persoonlijke aandacht. Daarom is er plek voor maximaal 8 personen.

Aanmelden gaat eenvoudig via de bovenstaande button. Je aanmelding is pas definitief na betaling.